Pravila o zasebnosti

Upravljavec vaših osebnih podatkov je KAMKOD Spletne storitve Dušan Kolar s.p. , Vranje 17, 8290 Sevnica.

Pravila o zasebnosti – katere osebne podatke zbiramo in namen zbiranja?

Komentarji

Na spletni strani kovald.si so komentarji onemogočeni.

Kontaktni obrazec

Spletna stran kovald.si uporablja vtičnik Siteorigin Contact Form, ki omogoča, da obiskovalci spletne strani stopijo v kontakt s podjetjem KAMKOD Spletne storitve Dušan Kolar s.p. Sporočilo se pošlje kot e-poštno sporočilo na elektronski naslov podjetja KAMKOD, hrani pa se tudi na poštnem strežniku. Informacije, ki jih obiskovalec spletne strani pošlje, so:

  • Ime in priimek
  • Elektronski naslov

Ti podatki omogočajo morebitno nadaljnjo komunikacijo in jih uporabljamo izključno za čas posredovanja informacij, podatkov pa v nobenem primeru ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam.
KAMKOD Spletne storitve Dušan Kolar s.p spoštuje vašo zasebnost in je zavezano, da pri zbiranju, hrambi in obdelavi osebnih podatkov ravna skrbno in v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov.

Piškoti

Kaj je piškot?

Piškoti so majhne datoteke, namenjene shranjevanju internetnih nastavitev. Piškot se preko brskalnika prenese k obiskovalcu spletne strani med prvim obiskom in omogoči, da ob naslednjem obisku spletna stran prepozna uporabnika in prilagodi prikazano vsebino. Piškoti si lahko zapomnijo vaše nastavitve in naredijo prikazano vsebino bolj ustrezno vašim interesom in potrebam.

Piškoti, ki jih uporablja spletna stran

Piškoti, ki jih uporablja spletna stran kovald.si so podrobno opisani v Pravilih za uporabo piškotov.

Onemogočenje piškotkov

Razen funkcionalnih piškotkov lahko sami odločate, ali boste dovolili shranjevanje piškotkov na vaši napravi. Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v vašem spletnem brskalniku.

Oglaševalske funkcije v storitvi Google Analytics, lahko onemogočite med drugim tudi z orodjem »Nastavitve oglasov«, orodjem »Nastavitve oglasov« za mobilne aplikacije ali katerim koli drugim načinom, ki je na voljo (na primer z možnostjo onemogočenja pobude Network Advertising Initiative). Lahko se popolnoma izključite iz Google Analytics programa z dodatkom, ki ga najdete na: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Vsebina z drugih spletnih strani

Vsebine na spletni strani kovald.si lahko vsebujejo povezave ali vdelano vsebino drugih spletnih strani in ponudnikov, ki imajo svojo politiko varovanja zasebnosti. Te strani lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, na kar podjetje KAMKOD Spletne storitve Dušan Kolar s.p. nima vpliva in ne prevzema nikakršne odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Kako dolgo hranimo vaše podatke?

Osebni podatki, posredovani preko kontaktnega obrazca na kovald.si, se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani.

Vaše pravice

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico zahtevati izbris osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali v kontaktnem obrazcu. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Kako varujemo vaše osebne podatke

Preko kontaktnega obrazca nam posredujete le relevantne informacije in vsebine. V obrazec ne vpisujete podatkov, ki bi lahko bili zlorabljeni s strani spletnih kriminalcev. Spletna stran kovald.si gostuje na varnem spletnem strežniku in jo redno varnostno preglejujemo.

Dodatne informacije in kontakt

Za več informacij o politiki zasebnosti spletne strani kovald.si nam lahko pišete na mail info@kovald.si.